Stäng

Jobba hos oss

Ledig tjänst - Administratör

Om oss
Teamet bakom Jordklok.se har ett gediget miljöintresse och en stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönt samhälle. Vi vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett schysst utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter via nätet. Vår vision är att på ett enkelt och smidigt sätt hjälpa folk att ändra sina konsumtionsvanor. Vi är helt enkelt den jordklokaste butiken på nätet!

För närvarande är vi ca 30 medarbetare som håller till på ett kombinerat lager och kontor i Bromma. Bra kommunikationer såsom tvärbanestation och tunnelbana finns i närheten. Vi erbjuder en arbetsplats med ett härligt familjärt gäng, som håller ihop, det är god stämning och högt i tak. Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter samt chansen att påverka din egen roll och bolagets utveckling.

Om tjänsten
Jordklok befinner sig i en stark utvecklingsfas och söker nu en framtida kollega som vill följa med oss på denna resa. Vi söker en Administratör till vårt kontor i Bromma, tjänsten är ett vikariat på ett år, med möjlighet till förlängning.

Arbetet kommer främst bestå av följande uppgifter:

  • Ta hand om inkommande fakturor, samt administrationen kring dessa
  • Kontinuerlig leverantörskontakt gällande administrativa frågor
  • Övrig intern administration
  • Posthantering
  • Inköp
  • Vara behjälplig inom kundtjänst

Rollen som administratör är väldigt varierande och kan se olika ut från dag till dag. Du kommer avlasta dina kollegor med all sorts administration. Du kommer ta del av många olika arbetsuppgifter samt få en god inblick i företagets olika avdelningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant utbildning för tjänsten, eller om du på något annat sätt har byggt upp din kunskap inom administration. Det är till din fördel om du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare. Du ska tycka om att ha många bollar i luften, samtidigt som du har ett sinne för ordning och reda. Det viktigaste är dock att du har ett gediget intresse för administration och att ekologi och hållbarhet ligger dig nära om hjärtat.

För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har följande erfarenhet:

  • Administration i ett medelstort företag
  • Förståelse för e-handel, kundköp och försäljning, samt processerna som uppstår.
  • Kunskap i office-paketet
  • Är flytande i svenska samt engelska i både tal och skrift.

Övrig info
Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan ihop med CV och löneanspråk till jobb@jordklok.se märk din ansökan med ”Administratör”. Då vi arbetar löpande med rekryteringen ber vi dig att skicka in din ansökan snarast möjligt. Tjänsten är på heltid och är tänkt att tillsättas i september.

Spontanansökan

Du kan alltid skicka in en spontanansökan till oss. Vi sparar ditt CV och hör av oss i framtiden när vi söker personal och det blir aktuellt med ett vidare möte.

Det är viktigt att du anger vilken typ av tjänst du är intresserad utav då det underlättar rekryteringsprocessen för oss (heltid, deltid, extra).

Jordklok välkomnar sökande med olika bakgrund och olika kulturer då vi är övertygande om att bredden av personal gör oss starkare som företag.

Skicka din ansökan till jobb@jordklok.se och märk mejlet med ”spontanansökan” i ämnesraden.

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt