Stäng

Jobba hos oss

Extrapersonal till vårt lager sökes

Vi söker nu noggrann och stresstålig extrapersonal till team jordklok!
Arbetsuppgifterna består främst av att plocka och packa inkommande order samt uppackning av leveranser. Det ingår även viss hantering i affärs/-ordersystem.

Vi ser gärna att du:

  • är en glad och positiv medarbetare med teamkänsla.
  • gillar att arbeta under tidspress och högt tempo.
  • klarar av att vara fokuserad en hel arbetsdag (plockningen sker manuellt och det är extremt viktigt att artikelnummer, produkt och antal stämmer varje gång).
  • inte är rädd för tunga lyft.
  • talar och skriver flytande svenska samt behärskar engelska i skrift.

Tjänsten är ett extrajobb med timanställning och vi söker därför dig som är studerande eller redan har en annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetstiderna kan variera men de är främst förlagda på dagtid, måndagar.

Vilka är då vi? Vi är ett företag som har ett gediget miljöintresse, vårt mål är att bidra till ett grönare och mer rättvist samhälle. Vi växer snabbt och är intresserade av personal som vill växa och utvecklas med oss, men som även delar vårt intresse.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats i Bromma med kombinerat lager och kontor där vi för tillfället är cirka 15 medarbetare. Bra kommunikationer och en kort promenad från Sundbybergs Centrum.

Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan ihop med CV till jobb@jordklok.se.

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt