Lagerpersonal som vill arbeta vid behov i sommar sökes!

Om oss

Teamet bakom Jordklok.se har ett gediget miljöintresse och en stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönt samhälle. Vi vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett schysst utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter via nätet. Vår vision är att på ett enkelt och smidigt sätt hjälpa folk att ändra sina konsumtionsvanor. Vi är helt enkelt den jordklokaste butiken på nätet!

För närvarande är vi ca. 30 medarbetare som arbetar på ett gemensamt kontor och lager i Albyberg, Österhaninge. Vi erbjuder en arbetsplats med ett härligt familjärt gäng, som håller ihop, det är god stämning och högt i tak.

Om tjänsten

Just nu är vi på jakt efter pigga och noggranna medarbetare som skulle vilja bli en del av vårt team på lagret. Vi söker lagermedarbetare som kan jobba vid behov under sommaren. Vi arbetar måndag till lördag dagtid. Vi har nyligen implementerat vårt nya lagersystem "Ongoing", har du erfarenhet av detta är det starkt meriterande för rollen.

Arbetet kommer främst bestå av följande uppgifter:

  • Plocka och packa ordrar.
  • Uppackning av leveranser.

Vi ser gärna att du:

  • Är noggrann och stresstålig.
  • Är en glad och positiv medarbetare med teamkänsla.
  • Gillar att arbeta under tidspress och med högt tempo.
  • Klarar av att vara fokuserad en hel arbetsdag då både plock, pack och uppackning kräver högt fokus.
  • Klarar av tunga lyft.
  • Talar och skriver flytande svenska samt behärskar engelska i skrift.
  • Det är starkt meriterande om du arbetat på ett e-handelsbolag där man använt sig av lagersystemet "Ongoing".

Övrig information

Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan ihop med CV till jobb@jordklok.se, märk din ansökan med "Lagerpersonal Jordklok". Då vi arbetar löpande med rekryteringen ber vi dig att skicka in din ansökan snarast möjligt. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående.

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Kundomdöme 4,8 av 5 på Prisjakt!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt