Stäng

Sommarvikarier Lager

Om oss

Teamet bakom Jordklok.se har ett gediget miljöintresse och en stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönt samhälle. Vi vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett schysst utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter via nätet. Vår vision är att på ett enkelt och smidigt sätt hjälpa folk att ändra sina konsumtionsvanor. Vi är helt enkelt den jordklokaste butiken på nätet!

För närvarande är vi ca 40 medarbetare som sitter fördelade på två olika enheter i Bromma. Bra kommunikationer såsom tvärbanestation och tunnelbana finns i närheten. Vi erbjuder en arbetsplats med ett härligt familjärt gäng, som håller ihop, det är god stämning och högt i tak. Möjligheten till fortsatt arbete efter sommaren finns. 

Om tjänsten

Just nu är vi på jakt efter pigga och noggranna orderplockare/packare som skulle vilja bli en del av vårt team under sommaren. Vi ser gärna att ni kan jobba större delen av juli och augusti eftersom vi har som högst tryck då. Arbetstiderna kan variera något, dock söker vi personal som kan jobba vardagar, heltid (eventuellt även lördagar). 

Arbetet kommer främst bestå av följande uppgifter:

  • Plocka och packa ordrar.
  • Uppackning av leveranser.

Vi ser gärna att du:

  • Är noggrann och stresstålig.
  • Är en glad och positiv medarbetare med teamkänsla.
  • Gillar att arbeta under tidspress och med högt tempo.
  • Klarar av att vara fokuserad en hel arbetsdag (plockningen sker manuellt och det är extremt viktigt att artikelnummer, produkt och antal stämmer varje gång).
  • Klarar av tunga lyft.
  • Talar och skriver flytande svenska samt behärskar engelska i skrift.
  • Det är meriterande om du arbetat på ett e-handelsbolag sedan tidigare.

Övrig information

Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan ihop med CV till jobb@jordklok.se, märk din ansökan med ”Sommarvikarie Lager”. Då vi arbetar löpande med rekryteringen ber vi dig att skicka in din ansökan snarast möjligt. Tjänsterna är tänkt att tillsättas i början av juli. 

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt