Stäng

Om jordklok.se

Teamet bakom Jordklok.se har ett gediget miljöintresse och en stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönt samhälle. Jordklok startades 2007 och har gjort kloka urval av produkter sedan dess.

Vi vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett schysst utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter via nätet. Vår vision är att på ett enkelt och smidigt sätt hjälpa folk att ändra sina konsumtionsvanor. Vi är helt enkelt den jordklokaste butiken på nätet!

Företagsinformation

Adress:
Jordklok AB
Karlsbodavägen 13 E
168 67 Bromma

(Ej butik, endast lager)

Organisationsnr: 556826-2819
Momsreg.nr/VAT-nr: SE556826281901

Godkänd för F-skatt.

Kontaktuppgifter

E-post: info@jordklok.se
Telefon: 08-618 12 13

Certifieringar

TRYGG E-HANDEL

Jordklok.se är certifierad av Trygg E-handel, det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss. Trygg E-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. Klicka här för att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument.

Vi är certifierade av Trygg E-handel

SMAK

Jordklok AB är certifierat av SMAK för försäljning av ekologiska livsmedel.

Certifikat för nedladdning i PDF-format finns här.

Jordklok.se i samarbete med Vi-skogen

Genom att välja tillvalet "Plantera träd" i kassan så kan du enkelt skänka 20 kronor till Vi-skogens hållbara projekt i Afrika. Ytterligare information finns här.

Vänföretag till Vi-skogen
Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt