Stäng

Om jordklok.se

Idén till jordklok kom till liv under 2007 och hemsidan startades året efter. Bakom företaget står två unga män med gediget miljöintresse och en stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönare, med andra ord ”jordklokt”, samhälle.

Jordklok.se vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett brett utbud av energismarta, etiska och ekologiska produkter via nätet. Vår vision är att hjälpa folk att ändra sina konsumtionsvanor och på så vis pressa andra företag att erbjuda miljövänliga och etiskt riktiga alternativ.

Jordklok är ett registrerat varumärke och sidan är copyrightskyddad. Webbplatsens layout, innehåll och alla produktbilder tillhör Jordklok AB och får ej användas för andra ändamål utan ett skriftligt godkännande.

Företagsinformation

Adress:
Jordklok AB
Karlsbodavägen 13 E
168 67 Bromma

Organisationsnr: 556826-2819
Momsreg.nr/VAT-nr: SE556826281901

Godkänd för F-skatt.

Kontaktuppgifter

E-post: info@jordklok.se
Telefon: 08-618 12 13

Trygg E-handel

Jordklok.se är certifierad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. Klicka här för att läsa mer om Trygg e-handel och dina rättigheter som konsument.

Vårt certifikat hittas på https://www.tryggehandel.se/butik/?id=1635

Jordklok.se i samarbete med Vi-skogen

Genom att lägga till "Femman" vid beställning så kan du enkelt skänka fem kronor till Vi-skogens hållbara projekt i Afrika. Jordklok.se matchar då din gåva och donerar varje kvartal den totala summan direkt till Vi-skogen utan några som helst administrativa kostnader! Ytterligare information finns här.

  • SNABB LEVERANS
  • FRI FRAKT ÖVER 499 KR
  • INGEN FAKTURAAVGIFT

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
  • SNABB LEVERANS
  • FRI FRAKT ÖVER 499 KR
  • INGEN FAKTURAAVGIFT
499 kr kvar till fri frakt