Stäng
Bli affiliate hos Jordklok.se

Bli affiliate hos Jordklok

Har du en webbplats, blogg eller sociala medier där du inspirerar andra till att leva och handla mer jordklokt?

Då tycker vi att du ska ansöka till vårt affiliateprogram. Som affiliate kan du tjäna pengar på att länka till dina favoritprodukter, du har möjlighet att tjäna upp till 12% av all försäljning som du genererar via dina kanaler.

Vi samarbetar med Adtraction och Tradetracker som är två välkända affiliateprogram. Du skapar enkelt ett gratiskonto hos Adtraction och/eller Tradetracker och ansöker sedan till oss. När din ansökan har granskats och du blivit godkänd är det fritt fram att lägga till en banner (finns hos Adtraction) på din webbplats eller skriva inspirerande inlägg och tipsa om dina bästa produkter.

Ansök via en av våra partners nedan!

Adtraction
TradeTracker

Frågor och funderingar

Har du frågor som rör produkter och sortiment. Kontakta vår kundtjänst via kontaktformuläret.

Har du frågor som rör skapandet av ett konto. Kontakta Adtraction på support@adtraction.com och Tradetracker på affiliate.support.se@tradetracker.com

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Kundomdöme 4,8 av 5 på Prisjakt!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt