Reused Remade

Det innovativa svenska varumärket Reused Remade grundades år 2016 och har sedan dess arbetat för att ge kasserade hotelltextilier ett nytt värde genom upcycling och design. Varumärket grundades av Pia Walter och Josephine Alhanko med målet att accelerera övergången till hållbar konsumtion genom att resurseffektivisera användningen av redan producerat material. Sedan start har Reused Remade tagit vara på drygt 130 ton kasserade hotellakan.

Sortimentet består av sex olika produkter, samtliga producerade av 100% återanvänd hotelltextil. Hotelltextil håller hög kvalité eftersom det består av starka, tätt vävda tyger som ska tåla många tvättar och höga temperaturer. Med kollektionen vill Reused Remade erbjuda hållbara och kvalitativa skönhetsaccessoarer med lång livslängd som underlättar för konsument att tänka hållbart även i den dagliga skönhetsrutinen. 


Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Kundomdöme 4,8 av 5 på Prisjakt!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt