Kisapepparkakan

1951 sattes den första degen i det nya företaget Kisapepparkakan och det gjordes i den lilla byn Kisa i Östergötland. Än idag bakas Kisapepparkakorna i Östergötland, nära Kisa där det en gång startade och på samma traditionella vis. Samtidigt som traditionen bevaras vill Kisapepparkakan blicka framåt och ta ansvar som producent. Därför är nu Kisapepparkakorna både KRAV- och Fairtrade-märkta. Det gör Kisapepparkakan till den enda klassiska pepparkakan som är dubbel-certifierad. Råvarorna är noga utvalda, bland annat används lokalproducerat och KRAV-märkt blåklintsmjöl. Blåklintsmjölet mals i Orga Kvarn bara några mil från Kisapepparkakans bageri.


  • SNABB LEVERANS
  • FRI FRAKT ÖVER 499 KR
  • INGEN FAKTURAAVGIFT

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
  • SNABB LEVERANS
  • FRI FRAKT ÖVER 499 KR
  • INGEN FAKTURAAVGIFT
499 kr kvar till fri frakt
Stäng