Stäng

Ekonomiassistent 50%

Om oss

Teamet bakom Jordklok.se har ett gediget miljöintresse och en stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönt samhälle. Vi vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett schysst utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter via nätet. Vår vision är att på ett enkelt och smidigt sätt hjälpa folk att ändra sina konsumtionsvanor. Vi är helt enkelt den jordklokaste butiken på nätet!

För närvarande är vi ca 30 medarbetare som håller till på ett separat lager och kontor i Bromma. Bra kommunikationer såsom tvärbanestation och tunnelbana finns i närheten. Vi erbjuder en arbetsplats med ett härligt familjärt gäng som håller ihop och har en god stämning. Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter samt chansen att påverka din egen roll och bolagets utveckling.

Om tjänsten

Jordklok befinner sig i en stark utvecklingsfas och söker nu en framtida kollega som vill följa med oss på denna resa. Vi söker en Ekonomiassistent med fokus på "leverantörsreskontra" till vårt kontor i Bromma, tjänsten är på deltid (50%) med provanställning i 6 månader. Arbetstiderna är flexibla, vi ser dock helst att du kan arbeta, dagtid måndag till fredag.

Arbetet kommer främst bestå av följande uppgifter:

  • Sköta våra leverantörsfakturor samt tillhörande administration.
  • Bokföring, samt kontering löpande.
  • Sköta enklare avstämningar.
  • Fakturering.
  • Övrig intern administration.

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant utbildning för tjänsten, eller om du på något annat sätt har byggt upp din kunskap inom området ekonomi. Det är till din fördel om du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare. I arbetet ser vi att du är självständig, noggrann och effektiv, samtidigt som du drivs av problemlösning. Du ska tycka om den administrativa delen kring ekonomi.

Det viktigaste är dock att du har en analytisk förmåga och ett gediget intresse för ekonomi, och att ekologi och hållbarhet ligger dig nära om hjärtat.

För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har följande erfarenhet:

  • Jobbat med leverantörsreskontra i ett medelstort företag.
  • Förståelse för e-handel, samt de ekonomiska processerna som uppstår.
  • Erfarenhet av bokföringssystem såsom Visma Spcs eller Fortnox.
  • Goda kunskaper i Microsoft Office, framförallt Excel.
  • Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Övrig info

Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan ihop med CV och löneanspråk till jobb@jordklok.se. Märk din ansökan med "Ekonomiassistent 50%". Då vi arbetar löpande med rekryteringen ber vi dig att skicka in din ansökan snarast möjligt. Tjänsten är på deltid och är tänkt att tillsättas så snart som möjligt.

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt